Samenwerken

Neon is in allerlei vormen van samenwerking geïnteresseerd. Wij stellen als voorwaarde dat onze partner zich mede-eigenaar toont. Een programmeur die ons wil inschakelen, kopkpelt ons aan een componist of stelt een locatie ter beschikking. Een componist die het koor vraagt om deel te nemen aan een project, levert niet alleen muziek, maar zorgt ook voor publiek of komt met een bijzonder idee of een speciale gelegenheid. Conservatoria die koorwerken van hun studenten willen laten presenteren, zijn actief betrokken bij de productie. Neon organiseert zelf geen concerten.

Neon verwelkomt het liefst composities in wording. Onze werkwijze is dat de stukken tijdens de repetities en in nauw overleg met de dirigent worden voltooid. Het is daarom een vereiste dat de componist bij de koorrepetities aanwezig is. Vooral voor beginnende componisten is dit een prachtige kans om te horen hoe hun werk in de praktijk uitpakt.

Heeft u een voorstel? Zoekt u een koor dat het experiment niet schuwt? Neem dan contact met ons op via info [@] koorneon.nl.

Comments are closed.