Concertoverzicht

Koor Neon op het podium

Neon in actie tijdens de Open Performance Site in 2017

E-LIVE 2019

Op donderdag 24 januari brengen studenten HKU Muziek en Technologie & HKU Utrechts Conservatorium hun werk ten gehore in de Nicolaïkerk in Utrecht. Voor dit compositieproject schreven de studenten van HKU Muziek en Technologie muziek voor koor, orgel en live-electronics. Traditiegetrouw neemt Neon de uitvoering van de koorstukken voor zijn rekening. Deze zijn speciaal voor deze gelegenheid geschreven. Een aantal van de performances wordt versterkt met kleurrijke visuals, die de kerk prachtig verlichten. De ruimte en de akoestiek zorgen voor een bijzondere ervaring.

Neon is dit jaar te horen in werken van Dane Harris, Antal van Nie en Beau Zwart, en wordt begeleid door organist Maarten Boonstra.

Concert: donderdag 24 januari om 20:15 in de Nicolaïkerk te Utrecht
Kaarten zijn te verkrijgen vanaf een half uur voor aanvang van het concert in de kerk of via de site van Podiumplein.
Toegang € 10 | CJP/Pas65/U-pas € 9 |Studenten € 5 | t/m 18 jaar gratis

UTREGS REQUIEM

Op 17 februari 2019 beleeft de tweede editie van het Utregs Requiem, een initiatief van documentairemaakster Ellen Blom, haar première in TivoliVredenburg. Op het programma staan zes bijzondere levensverhalen van gewone Utrechtenaren, op muziek gezet door de componisten Monique Krüs, Renske Vrolijk, Willem Wander van Nieuwkerk en Reza Namavar.

Uitvoerenden: Ensemble Insomnio, Neon, solisten en kinderkoor.

Concert: zondag 17 februari om 16.00 uur in TivoliVredenburg te Utrecht
Kaartverkoop en meer informatie: www.tivolivredenburg.nl

Comments are closed