Open Performance Site 2017

OPEN PERFORMANCE SITE 2017

Sinds 2014 heeft Neon ieder jaar met veel plezier een bijdrage geleverd aan de edities van Open Performance Site, en dat zullen we ook in 2017 doen. Open Performance Site is een laboratorium voor compositiestudenten van de HKU Muziek en Technologie, die experimenteren met geluid. Ze maken daarbij gebruik van zowel elektronica als akoestische instrumenten. Telkens schrijven twee of drie studenten een compositie voor koor en elektronica, soms met een extra instrument. Deze werken vormen onderdeel van een avond met verschillende presentaties in de Nicolaïkerk in Utrecht.

Concert: 2 februari 2017 om 20.15 uur, Nicolaïkerk in Utrecht

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *