Open Performance Site 2016 – Igrivo & The God Particle

Open Performance Site is een laboratorium voor compositiestudenten van de HKU Muziek en Technologie, die experimenteren met geluid. Ze maken daarbij gebruik van zowel elektronica als akoestische instrumenten.

In 2014, 2015 en 2016 heeft Neon met veel plezier een bijdrage geleverd aan de edities van Open Performance Site. Twee studenten schrijven telkens een compositie voor koor en elektronica, soms ook voor orgel. Deze werken vormen onderdeel van een avond met verschillende presentaties van studenten in de Nicolaïkerk in Utrecht.

Open Performance Site maakt deel uit van het Festival voor Nieuwe Muziek in de Klaas, dat in 2016 zijn zevende editie beleefde.

Datum: 3 maart 2016, aanvang 20.15 uur
Componisten: Rutger de Groot – The god particle en Koen de Groot – Igrivo
Locatie: Nicolaaskerk, Utrecht

Bookmark the permalink.

Comments are closed