Open Performance Site 2015 – Book of Forgiveness & Impact

Open Performance Site is een laboratorium voor compositiestudenten van de HKU Muziek en Technologie, die experimenteren met geluid. Ze maken daarbij gebruik van zowel elektronica als akoestische instrumenten. In 2014 werd Neon voor het eerst gevraagd te participeren. Gezien het grote succes, zowel ervaren bij de zangers, de componisten als bij het publiek, heeft Neon ook in 2015 graag weer meegedaan. Twee studenten, Remco Gerritsen en Ivo Vroemen, hebben ieder een compositie geschreven voor koor en elektronica. Deze werken vormden onderdeel van een avond met verschillende presentaties van studenten in de Nicolaïkerk in Utrecht.

Open Performance Site maakt deel uit van het Festival voor Nieuwe Muziek in de Klaas, dat in 2015 zijn zesde editie beleefde.

Datum: 5 maart 2015
Componist: Remco Gerritsen
Titel compositie: Book of Forgiveness
Locatie: Nicolaïkerk, Utrecht

Bookmark the permalink.

Comments are closed